Woon Beter Makelaars, jouw Makelaar Nieuwe Stijl

Als full-service makelaar willen we je graag volledig begeleiden in jouw wooncarrière. Jouw huis is namelijk een kostbaar bezit, letterlijk en figuurlijk. Het heeft een belangrijke rol in je leven; als je op jezelf of samen gaat wonen, je gezin groter wordt of je kinderen uit huis gaan. Het is fijn om in zulke situaties iemand in te kunnen schakelen die met je mee denkt.

Welkom bij WB Makelaars. We denken graag met allerlei onderwerpen met je mee. Met behulp van onze samenwerkingspartners brengen we jouw huis zo optimaal mogelijk in verkoop. Denk hierbij aan een styling- of kleuradvies, het laten zien van een andere indeling door het laten maken van een indelingsplattegrond door binnenhuisarchitect, het inschakelen van een bouwkundige om constructieve zaken te verduidelijken bij een verbouwing.

En ook als je een ander huis hebt gekocht kunnen we je adviseren. Onze dienstverlening is compleet tegen een scherp en transparant “op maat” tarief. En belangrijk; we nemen je van begin tot eind aan de hand met duidelijke stappen.

We helpen je graag! Woon Beter Makelaars; persoonlijk, enthousiast en betrokken. Met een klein team, een vast aanspreekpunt en 24/7 bereikbaar.

Op de hoogte blijven van de woningmarkt en onze dienstverlening? Laat je mailadres achter en ontvang al het nieuws!

  • Je kunt ons ook volgen op