• Nieuws

  BEKIJK OOK ONZE NIEUWSBRIEF!

  Bekijk hier de nieuwsbrief van WOON BETER en blijf op de hoogte van nieuws, acties,...

  lees verder »

Over WOON BETER

Wendy Bolhaar is de oprichtster van WOON BETER. Zij is sinds 2001 actief op de Almeerse woningmarkt. Haar ervaring als makelaar heeft zij opgedaan bij een groot, gerenommeerd makelaarskantoor in Almere. Daarnaast was zij gedurende zes jaar werkzaam bij woningcorporatie Ymere als verkoopmanager en in deze rol verantwoordelijk voor de volledige begeleiding van nieuwbouwprojecten. Projecten c.q. nieuwbouwwoningen in de markt zetten was een van haar belangrijkste werkzaamheden. Marketing acties bedenken met het reclamebureau, het aansturen van de makelaar, het juridisch vormgeven met hulp van de notaris en uiteraard het koperscontact waren dagelijkse werkzaamheden.

Met deze brede ervaring en met ondersteuning van het professionele team van WOON BETER ‘makelen’ wij op een onderscheidende manier in Almere.

Onze manier van werken blijkt succesvol gezien de recente verkopen. Het is ook de aansprekende werkwijze zoals kopers en verkopers dat graag zien in deze markt: communiceren met korte lijnen, een betrokken houding en een klantgerichte aanpak. Doordat ons kantoor uit meerdere disciplines bestaat ondersteunen wij u volledig bij de volgende stap in uw wooncarrière. Een woning aankopen of verkopen, woningstyling of verbetering van uw huidige of nieuwe woning, wij verwelkomen u graag als klant. Bel vrijblijvend met ons kantoor voor een kennismakingsgesprek of vul het contactformulier op onze site in.

 • Bel mij

 • Twitter

  • Tipje van de sluiter... volgende week op onze site...eengezinswoning in de Faunabuurt met 4 slaapkamers en bovendien ankerloze spouw...

 • Onze gegevens

  WOON BETER
  Makelaars

  Postbus 1422
  1300 BK Almere

  T. 036 53 56 380
  M. 06 31 788 722
  E. mail@wbmakelaars.nl