• Nieuws

  BEKIJK OOK ONZE NIEUWSBRIEF!

  Bekijk hier de nieuwsbrief van WOON BETER en blijf op de hoogte van nieuws, acties,...

  lees verder »

Verkoop

U wilt uw huis verkopen: meer ruimte, of juist minder omdat de kinderen zijn uitgevlogen. U wilt rust of juist reuring. Soms moet u verhuizen uit noodzaak door privé omstandigheden. Iedereen heeft zijn eigen redenen om een volgende stap te zetten in de Almeerse woningmarkt. U stelt  zichzelf de vraag: “hoe vindt die ene koper nu juist mijn huis in dat enorme woningaanbod in Almere ?”

Een succesvolle verkoop wordt grotendeels bepaald door de presentatie; de eerste indruk is het allerbelangrijkst ! Wij vragen daarom ook iets van onze opdrachtgevers: uw woning moet bij een bezichtiging opgeruimd en schoon zijn.  Bij de verkoop moet immers alles kloppen; u maakt slechts één keer een eerste indruk. Daarom ontvangt van ons als erkend adviseur van HuisMakeOver inrichtingstips en stylingadviezen om zo de verkoopkansen van uw woning te vergroten en alle zaken die potentiële kopers als negatief kunnen ervaren weg te nemen.  Voor de rest gaat WOON BETER – wbmakelaars voor u aan de slag!

Belangrijk vinden wij het om de specifieke kenmerken van uw woning duidelijk in uw woningpresentatie te vermelden: heeft u prachtig vrij uitzicht op een groene bosstrook ? Is de woning makkelijk uit – of op te bouwen? Zijn functies gelijkvloers te maken (badkamer), zodat de woning geschikt wordt voor ouderen ? Ligt uw woning in een autovrij hofje, zodat kinderen veilig kunnen spelen ? Dit zijn de positieve elementen van uw woning die u zelf misschien niet eens meer ziet. De mogelijkheden van de woning zichtbaar maken en promoten, ook tijdens de bezichtigingen: dat is het uitgangspunt van WOON BETER- wbmakelaars.

Met de juiste prijs, een passende styling, duidelijke verkoopplattegronden en een perfecte presentatie met professionele foto’s presenteren wij uw woning. Uiteraard zorgen wij voor de vermelding van uw woning op de diverse internetsites, waaronder Funda.

 • Bel mij

 • Twitter

  • Tipje van de sluiter... volgende week op onze site...eengezinswoning in de Faunabuurt met 4 slaapkamers en bovendien ankerloze spouw...

 • Onze gegevens

  WOON BETER
  Makelaars

  Postbus 1422
  1300 BK Almere

  T. 036 53 56 380
  M. 06 31 788 722
  E. mail@wbmakelaars.nl