• Nieuws

  BEKIJK OOK ONZE NIEUWSBRIEF!

  Bekijk hier de nieuwsbrief van WOON BETER en blijf op de hoogte van nieuws, acties,...

  lees verder »

Vastgoedstyling

Naast de aan- en verkoop van woningen als makelaar verleent WOON BETER met het bedrijfsonderdeel vastgoedstyling alle diensten en adviezen om de verkoopkansen van uw woning aanzienlijk te vergroten. WOON BETER – wbvastgoedstyling is als regiokantoor aangesloten bij HuisMakeOver, een franchiseorganisatie van samenwerkende interieuradviseurs, verspreid over heel Nederland. 

Make Over is een andere naam voor veranderen. Waarom een huis make-over overwegen?

 • Omdat u uw woning wilt verkopen en u in de huidige markt begrijpt dat vastgoedstyling voor de verkoop belangrijk is.
 • U toe bent aan iets anders, maar niet hoe of wat.
 • Omdat u het beste wilt en toch graag geld bespaart.
 • Omdat u gemak, kwaliteit en service op prijs stelt.

Via HuisMakeOver kan WOON BETER – wbmakelaars in combinatie met wbvastgoedstyling bovendien een zeer interessant productenpakket aanbieden, om uw woning op te waarderen. Denk daarbij aan een andere vloer, keuken of schilderwerk. Zo maken wij woningen aantrekkelijk voor de verkoop.  Uw huis verkopen tegen de hoogst haalbare prijs, dat is wat wij hiermee voor u willen bereiken.

En besluit u uiteindelijk om toch niet te verhuizen en te blijven genieten van uw huidige woning, dan kunt u ons ook inschakelen voor complete metamorfoses en verbouwingen.

Door krachten te bundelen kunnen diensten voor een aantrekkelijk tarief worden aangeboden. Door gezamenlijke inkoop van producten voor uw huis-makeover (bijvoorbeeld vloeren, raambekleding, verf, meubels en verlichting) leveren wij deze producten met zeer gunstige kortingen (zelfs onder de internetprijzen!). Zelfs complete keukens en badkamers leveren en installeren wij op maat tegen de scherpst mogelijke prijs.

Klik hier en lees verder over diensten en werkwijze van HuisMakeOver.

 • Bel mij

 • Onze gegevens

  WOON BETER
  Makelaars

  Postbus 1422
  1300 BK Almere

  T. 036 53 56 380
  M. 06 31 788 722
  E. mail@wbmakelaars.nl