Wendy Bolhaar is de oprichtster van WOON BETER. Zij is sinds 2001 actief op de Almeerse woningmarkt en als makelaar aangesloten bij de brancheorganisatie VBO makelaars.

Haar ervaring als makelaar heeft zij opgedaan bij een groot, gerenommeerd makelaarskantoor in Almere.

Daarnaast was zij gedurende zes jaar werkzaam bij woningcorporatie Ymere als verkoopmanager en in deze rol verantwoordelijk voor de volledige begeleiding van nieuwbouwprojecten. Projecten c.q. nieuwbouwwoningen in de markt zetten was een van haar belangrijkste werkzaamheden. Marketing acties bedenken met het reclamebureau, het aansturen van de makelaar, het juridisch vormgeven met hulp van de notaris en uiteraard het koperscontact waren dagelijkse werkzaamheden.

Als vastgoedstyliste heeft zij haar opleiding gevolgd bij House of Kiki en heeft zij ruime ervaring bij het inrichten van o.a. modelwoningen en het geven van interieuradviezen.

WOON BETER bestaat sinds januari 2012 en heeft zich sinds die tijd bewezen als onderscheidend kantoor binnen het grote aanbod makelaarskantoren in Almere. De referenties op Facebook of op onze site spreken voor zich!

WOON BETER is actief op  Twitter, FacebookLinkedIn en Youtube.