Verkoop

Je wilt je huis verkopen: meer ruimte, of juist minder omdat de kinderen zijn uitgevlogen. Je wilt rust of juist reuring. Soms moet je verhuizen uit noodzaak door privé omstandigheden. Iedereen heeft zijn eigen redenen om een volgende stap te zetten in de dynamische woningmarkt.

Een succesvolle verkoop wordt grotendeels bepaald door de presentatie; de eerste indruk is het allerbelangrijkst ! Wij vragen daarom ook iets van onze opdrachtgevers: de woning moet bij een bezichtiging opgeruimd en schoon zijn. Bij de verkoop moet immers alles kloppen; je maakt slechts één keer een eerste indruk.

Daarom ontvang van je van ons altijd inrichting- en stylingstips om zo de verkoopkansen van jouw woning te vergroten en alle zaken die potentiële kopers als negatief kunnen ervaren weg te nemen. Voor de rest gaat WOON BETER – wbmakelaars voor je aan de slag!

Met de juiste prijs, eventueel een extra passende styling door onze vaste styliste, duidelijke verkoopplattegronden en een perfecte presentatie met professionele foto’s presenteren wij jouw woning. Uiteraard zorgen wij voor de vermelding van je woning op de diverse internetsites, waaronder Funda.

Reacties zijn gesloten.