Aankoop

Makelen is puzzelen en hierbij legt WOON BETER – wbmakelaars voor jou de puzzelstukjes in elkaar. Juist nu de woningmarkt booming is, is het inschakelen van een aankoopmakelaar een hele goede keuze.

Als eerste stemmen wij je vraag af op het aanbod. Hierbij volgen wij continu alle bewegingen in de woningmarkt en denken wij creatief na over de potentie van woningen. Voor de aankoop van een woning ondersteunen wij je bij de inventarisatie van jouw wensen en eisen. Groter wonen, juist kleiner, maar wel met een badkamer op de begane grond? Je wilt wonen aan het water, of juist een bosrijke omgeving met een achtertuin die volledig vrij ligt ? Of een grote eetkeuken, die echt groot genoeg is om comfortabel in te verblijven ? Zoveel mensen, zoveel wensen!

Wanneer jouw nieuwe woning is gevonden beoordelen wij deze uiteraard op bouwkundige-, juridische-, en kadastrale- aspecten. Ook dit vereist vakkennis. Een fout of onvolkomenheid in een contract, of een bouwkundig gebrek kan vervelende gevolgen hebben. Vraag naar ons aankooptarief om je volledig te laten begeleiden als aankoopmakelaar.

Heb je zelf al een woning gevonden en heb je ons bijvoorbeeld alleen nodig voor de onderhandelingen, ook dat is mogelijk? Bel ons vrijblijvend en vraag naar de diverse mogelijkheden!

Reacties zijn gesloten.