• Nieuws

  BEKIJK OOK ONZE NIEUWSBRIEF!

  Bekijk hier de nieuwsbrief van WOON BETER en blijf op de hoogte van nieuws, acties,...

  lees verder »

Referenties

Wat zeggen klanten over WOON BETER ?

Verkoper Bijhouwerhof 137:

Het is alweer enige tijd terug, maar ik wil je nogmaals bedanken voor de snelle afhandeling van mijn woning aan de Bijlhouwerhof in Almere. Ik vind dat je de verkoop heel professioneel hebt aangepakt, met fantastische foto’s en een super promotie van de woning. Wat er toe heeft geleid hebt dat we de woning binnen 2,5 maand konden verkopen in deze moeilijke tijd. Nogmaals bedankt voor je fantastische aanpak en verzorging.

Verkoper Dotterbloempad 1:

De beste makelaar die ik ken! Dit zeg ik omdat Wendy alles voor je doet… echt een topper van een makelaar… zeker aan te raden!

Verkopers Novemberstraat 37:

Wendy Bolhaar was in het voorjaar van 2013 de verkopend makelaar van ons inmiddels gekochte huis. Het was voor ons de eerste keer dat wij een huis kochten, hierbij hadden wij de nodige vragen en onzekerheden. Wendy is een erg toegewijde makelaar en nam zelfs de tijd om niet alleen de verkopers bij te staan, maar ook ons als kopers extra informatie en vertrouwen te geven. Ze heeft inlevingsvermogen en zet zich honderd procent in als makelaar. We vonden het erg fijn dat ze ook laat op de avond of in het weekend belangrijke telefoontjes / werkzaamheden verrichtte. We danken Wendy voor haar goede ondersteuning tijdens onze koop en wensen haar veel succes met haar eigen bedrijf WB makelaars!

Kopers Winterstraat 7:  

In december 2013 zijn wij vanwege mijn nieuwe baan in Flevoland verhuisd vanuit Haarlem naar de Winterstraat in de seizoenenbuurt in Almere-Buiten en hebben wij onze nieuwe woning gekocht in de Winterstraat. Wendy Bolhaar was daarbij de verkopende makelaar. Zij hoort dan de belangen te behartigen van de verkopende partij en dat deed zij met verve maar tegelijkertijd nam zij ons als kopers ook zeer serieus. De eerste keer kwamen wij nog zonder onze eigen aankoopmakelaar ter oriëntatie een kijkje nemen in het huis.  Wendy wist toen heel veel te vertellen over de woning en demonstreerde echt alles. Dat is prettig, want dan weet je als kopers ook dat het elektrische zonnescherm echt werkt en dat de garagedeur bijvoorbeeld ook echt gangbaar is. Maar wat wij heel fijn vonden, was dat Wendy totaal geen haast had. Normaal gesproken wordt je bij een eerste bezichtiging in een kwartier snel door een huis heen geleid, waardoor je nauwelijks de tijd hebt om het huis echt goed in je op te nemen. Als je dan thuis komt weet je bijvoorbeeld niet eens meer wat voor vloerbedekking er in de slaapkamer ligt. Maar bij Wendy duurde de bezichtiging anderhalf uur en konden wij meerdere malen door het huis lopen en alle kamers een paar keer bekijken. Dat was heel prettig, want daarna hadden wij een heel goed beeld van de woning, wat nog verder verbeterde toen Wendy zo vriendelijk was om in de week daarna duidelijke plattegronden bij ons in de bus te doen. Ook bij de tweede bezichtiging met onze eigen Haarlemse aankoop makelaar, was Wendy ook weer uiterst vriendelijk en professioneel. Zij was ingehuurd door de verkopende partij maar wist ons prima voor de woning te interesseren en heeft daarmee de deal tot stand gebracht, een knap staaltje vakmanschap, dat ik iedereen die een huis wil kopen of verkopen kan aanbevelen.

Verkoper Volkerakpad 28: 

Langs deze weg wil ik je bedanken voor de goede begeleiding welke ik mocht ontvangen tijdens de verkoopsessie van mijn huis. Wendy: Hartelijk Bedankt! 

Verkopers Isla Margaritastraat 51:

Bij een bezichtiging kwamen wij Wendy Bolhaar van WB makelaars tegen. O.a. haar enthousiasme en vasthoudendheid deden ons besluiten haar in te huren bij de ver- en aankoop van onze oude en nieuwe woning. Wij hebben er geen moment spijt van gehad. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning zijn wij meerdere makelaars tegengekomen en niet een van hun toonde zowel de zakelijke als persoonlijke interesse als Wendy Bolhaar.

Zij is enthousiast, initiatiefrijk, komt haar afspraken na en niet te beroerd om te flyeren voor haar klanten en/of andere zaken buiten kantoortijden te regelen. Kortom,wij kunnen haar bij iedereen aanbevelen die een aan- of verkoopmakelaar zoekt die niet 1 van de vele dossiers bij een groot makelaarskantoor wil worden,maar 1 die voor elke klant tot het uiterste wil gaan.

Vrijdagstraat 32:

Wendy is een hele actieve makelaar, die meedenkt, heel flexibel is, de tijd voor je neemt en realistisch is. Verder zet zij zich voor 200% in, neemt ook echt de tijd voor het maken van goede foto’s van de woning èn voor de bezichtigingen. Tenslotte werkt ze nauwkeurig en ze schakelt snel. Wij waren echt heel blij met haar als makelaar. Iedereen die zijn woning gaat verkopen moet zeker eerst een afspraak met Wendy maken.

 • Bel mij

 • Onze gegevens

  WOON BETER
  Makelaars

  Postbus 1422
  1300 BK Almere

  T. 036 53 56 380
  M. 06 31 788 722
  E. mail@wbmakelaars.nl