Referenties

Wendy je bent een topper. Ik zeg dit niet omdat je onze woning binnen 3 weken had verkocht maar ook om je tomeloze inzet en deskundigheid. Je liet het nooit afweten en was zeer betrokken tijdens het hele proces. Bedankt Wendy. WoonBeter, een aanrader .

Ben en Hetty - verkopers Dinsdagstraat ,

Wendy heeft hart voor de zaak maar zeker ook voor haar klanten. Met name de persoonlijke benadering en het feit dat je altijd direct met haar in contact staat, hebben wij als zeer prettig ervaren. We kunnen Woon Beter dan ook bij iedereen aan raden!! Wendy, bedankt!

Ronald en Shameli - Verkopers Tom Welsstraat 20,

Wat kan ik nog aan alle lovende woorden toevoegen behalve dat het ALLEMAAL klopt? Wendy is enthousiast, niks is haar teveel, ze is persoonlijk en direct, geeft super stylingsadviezen en is bovendien ook nog eens een hartstikke leuke vrouw. Wat kan een verkoper zich nog meer wensen? Dus ik kan iedereen die plannen heeft om zijn huis te verkopen alleen maar Woon Beter aanraden.

Relinde - verkoper Rudolf Nureyevstraat 5

Wendy, de drijvende kracht achter Woon Beter, is een oud collega van mij Ik wist dus waartoe zij in staat was. Daarbij hadden wij haar ingeschakeld voor de verkoop van de Cees Buddingstraat. Voor mij was er dan ook geen twijfel mogelijk. Wendy verkoopt mijn woning.

Dankzij haar aanpak, eerlijke adviezen en niet in de laatste plaats haar betrokkenheid, was mijn huis binnen drie weken al na één bezichtiging verkocht! Het klinkt cliché maar ik zal haar bij iedereen aanraden!

Martijn , Verkoper Graaf Willem 8