Over ons

 WOON BETER makelaars = Makelaar Nieuwe Stijl

Onze manier van werken blijkt succesvol gezien de enthousiaste reacties van onze opdrachtgevers. Het is ook de aansprekende werkwijze zoals kopers en verkopers dat graag zien in deze markt: communiceren met korte lijnen, een betrokken houding en een klantgerichte aanpak. Met onze samenwerkingspartners ondersteunen wij je in het totale traject naar jouw nieuwe woonomgeving!

Een woning aankopen of verkopen, woningstyling of verbetering van je huidige of nieuwe woning? Wij verwelkomen je graag als klant! Bel vrijblijvend met ons kantoor voor een kennismakingsgesprek of vul het contactformulier op onze site in.

Onderscheidend vermogen

  1. Ruime ervaring in vastgoed: Ervaring in het vastgoed met aan- en verkoop. Marketing van woningen, zowel bestaand als nieuwbouw. Gedegen marktkennis voor optimaal advies.
  2. Persoonlijk, enthousiast en betrokken: Iedere woning is uniek en voor de bewoners geldt dat zeker. Wij richten wij ons dan ook vooral op de mens achter de woning.
  3. Plaatselijke kennis, plaatselijk netwerk: WOON BETER werkt in regio Almere en 't Gooi.
  4. Scherpe tarieven:  Onze afspraken zijn helder, de tarieven scherp. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.
  5. Een aanspreekpunt: Van begin tot het eind (en zelfs daarna) begeleidt en adviseert WOON BETER je volledig. En wat zo fijn is, je hebt maar één aanspreekpunt, dat is wel zo duidelijk.
  6. 24/7 voor u klaar: De verkoop of aankoop van een huis is een ingewikkelde, spannende en soms zelfs emotionele aangelegenheid. Dat vraagt om volledig wederzijds vertrouwen tussen jou en WOON BETER.
  7. Onafhankelijk en deskundig:Wij begeleiden u vakkundig, geven uw onafhankelijk advies en zijn een betrouwbare partner.
  8. Optimale presentatie: Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle verkoop. Internet vermeldingen op Funda,WB makelaars, Jaap etc. Fraaie foto’s, duidelijke plattegronden, advisering van styliste en onze overige samenwerkingspartners. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe plattegrond indeling van jouw woning
  9. PDF woningbrochure: Bijzondere aandacht aan de brochure van jouw woning. Fullcolour interieurfoto’s, een gedetailleerde en professionele beschrijving, kadastrale informatie en plattegronden. Hét visitekaartje van je woning
  10. Social Media: Gebruik van Instagram, Facebook, Twitter. Onmisbaar anno 2019.

WOON BETER voor het afwerken, inrichten, stylen of opknappen van jouw huidige of nieuwe woning

Met onze samenwerkingspartners bieden wij jou meer!  Zo kunnen wij je adviezen geven bij de inrichting of afwerking van jouw huidige of nieuwe woning. Liever een andere indeling? Ook dat is mogelijk door het laten maken van indelingsplattegronden door onze vaste interieurarchitect. Lichtplannen, het adviseren bij jouw nieuwe wand- of vloerafwerking of ons klusteam inschakelen om jouw huis verkoopbaar te maken. WOON BETER helpt je in het totale traject naar een nieuwe woonomgeving