Over ons

WOON BETER makelaars = Makelaar nieuwe stijl

BedrijfsprofielOnze manier van werken blijkt succesvol gezien de recente verkopen. Het is ook de aansprekende werkwijze zoals kopers en verkopers dat graag zien in deze markt: communiceren met korte lijnen, een betrokken houding en een klantgerichte aanpak. Doordat ons kantoor uit meerdere disciplines bestaat ondersteunen wij u volledig bij de volgende stap in uw wooncarrière.

Een woning aankopen of verkopen, woningstyling of verbetering van uw huidige of nieuwe woning? Wij verwelkomen u graag als klant! Bel vrijblijvend met ons kantoor voor een kennismakingsgesprek of vul het contactformulier op onze site in.

Onderscheidend vermogen

1. Ruime ervaring in vastgoed

Ervaring in het vastgoed met aan- en verkoop. Marketing van woningen, zowel bestaand als nieuwbouw. Gedegen marktkennis voor optimaal advies.

2. Persoonlijk, enthousiast en betrokken

Iedere woning is uniek en voor de bewoners geldt dat zeker. Wij richten wij ons dan ook vooral op de mens achter de opdracht.

3. Plaatselijke kennis, plaatselijk netwerk

WOON BETER werkt met name in regio Almere en 't Gooi.

4. Scherpe tarieven

Het huidige digitale tijdperk vraagt niet meer om een duur fysiek makelaarskantoor. Deze kosten besparen wij dus ten gunste van onze opdrachtgevers. Vraag naar onze scherpe tarieven.

5. Een aanspreekpunt

Van begin tot het eind (en zelfs daarna) begeleidt en adviseert WOON BETER u volledig zodat alle partijen slechts één aanspreekpunt hebben.

6. 24/7 voor u klaar

De verkoop of aankoop van een huis is ingewikkelde, spannende en soms zelfs emotionele aangelegenheid. Dat vraagt om volledig wederzijds vertrouwen tussen u en WOON BETER.

7. Onafhankelijk en deskundig

WOON BETER is vakkundigheid, onafhankelijk en betrouwbaar

8. Optimale presentatie

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle verkoop. Internet vermeldingen op Funda,WB makelaars, Jaap etc. Fraaie foto’s, duidelijke plattegronden, Google Maps en Youtube.

9. PDF woningbrochure

Bijzondere aandacht aan de brochure van uw woning. Fullcolour interieurfoto’s, een gedetailleerde en professionele beschrijving, kadastrale informatie en plattegronden. Hét visitekaartje van uw woning.

10. Social Media PDF

Gebruik van Facebook, Twitter en Youtube. Onmisbaar anno 2018.

WOON BETER vastgoedstyling

WOON BETER werkt samen met diverse zakelijke partners voor het opknappen, afwerken en inrichten van vastgoed.

WOON BETER vastgoedstyling wordt door woning aan- en verkopers, maar ook door zakelijke opdrachtgevers ingeschakeld om vastgoed zo aantrekkelijk mogelijk in de markt zetten. Wij geven stylingadviezen, richten modelwoningen in en worden ingezet bij de verbouwing van woningen.Daarnaast leveren wij alle diensten en produkten voor afwerking en inrichting Niets meer zelf doen. WOON BETER vastgoedstyling adviseert, regelt en realiseert alles.

In de zakelijke markt hebben wij inmiddels al mogen werken met opdrachtgevers zoals Provast, Amvest, Bouwfonds, Ymere, de Alliantie en Rabo Vastgoed.

Meer weten: Bel ons!