Bankierbaan 260 ALMERE


Kenmerken

Type:
Appartement
Soort woning:
galerijflat
Bouwjaar:
1981-1990
Kamers:
3
Ligging:
in centrum
Status:
Verkocht


Dit praktische appartement (circa 75 m2) ligt in het centrum van Almere Stad ("Het Stadshart") met alle voorzieningen op loopafstand: winkels, restaurants, bioscoop, theater, ziekenhuis, gemeentehuis, wekelijks markt, busbaan, NS station. Door de ligging is het appartement voor meerdere doelgroepen geschikt: een starter die houdt van levendig wonen, een student die dichtbij de Hogeschool wil wonen. Of wellicht iemand die een tweede start wil maken en dicht bij voorzieningen wil wonen.....
De ingang van het appartement bevindt zich op loopafstand van de bushalte. De centrale hal beschikt over een trappenhuis met lift, er is een intercom aanwezig.
Kortom: een gunstig geprijsd appartement met tal van gebruiksmogelijkheden en bovendien centraal gelegen!

DE BIJZONDERHEDEN VAN DIT APPARTEMENT OP EEN RIJ:
- Vele voorzieningen in de directe nabijheid
- Bouwjaar 1989
- Lift aanwezig
- Goede VVE, servicekosten circa € 110 per maand
- Balkon / loggia op het zuiden
- Een praktisch en betaalbaar appartement!

DE INDELING:
Via de galerij loopt u naar het appartement op de 1e verdieping. Tegenover het appartement is de berging gesitueerd. Via de entree met plek voor de garderobe komt u in de hal.

het toilet:
De separate toilet is volledig betegeld met een witte wandtegel (15 x 30 cm). De toilet is netjes uitgerust met een staand closet en een fonteintje. De vloer is betegeld met een kleine, zwarte tegel.

de inpandige berging:
Stofzuiger, wasgoed, strijkplank, voorraad e.d. kunt u opbergen in de ruime, inpandige berging.

de living:
De woonkamer heeft twee grote ramen (draai-kiep, onder deze ramen hangt een grote radiator. Door het plaatsen van een radiatorombouw zou hier een grote vensterbank gerealiseerd kunnen worden. De wanden van de woonkamer zijn gestuct en kunnen in elke kleurstelling worden afgewerkt, op de vloer ligt breed laminaat in een licht eiken kleurstelling.
Er zijn meerdere indelingsvarianten mogelijk. De eettafel kan prima geplaatst worden voor de ramen, maar daar kan ook een ruime bank staan. Woon Beter kan u hierin adviseren!
Het balkon op het zuiden bevindt zich naast de woonkamer. Hier is ruimte voor een gezellig zitje.

de keuken:
De keuken is gesitueerd aan de galerijkant van het appartement. De keuken is in L-opstelling geplaatst en heeft een trendy, lichtgroene kleur. De keuken beschikt verder over een Pelgrim halogeen kookplaat, een Whirlpool combioven, een Whirlpool koelkast en een kunststof aanrechtblad. In deze keuken is nu een aparte vriezer geplaatst, op deze plek kan echter ook een vaatwasser worden geïnstalleerd. Op de vloer ligt een brede, licht eiken laminaat vloer.

de twee slaapkamers:
Slaapkamer 1 (circa 8,5 m2) ligt aan de galerijkant van het appartement en is momenteel in gebruik als kinderslaapkamer. Deze kamer kan uiteraard ook gebruikt worden als studeerkamer, hobbykamer of logeerkamer. De kamer heeft gestucte muren, een brede, licht eiken laminaat vloer en een draai-kiepraam.
Slaapkamer 2 is circa 10,5 m2 groot en beschikt over twee grote ramen (waarvan 1 raam draai-kiep). Er is voldoende ruimte voor een grote kledingkast en een tweepersoonbed. De muren van deze kamer zijn behangen met trendy behang, ook hier ligt laminaat in een licht eiken kleurstelling.

de badkamer:
De moderne badkamer is volledig betegeld met een grote, witte wandtegel en voorzien van een ruime douchehoek, een wit wastafelmeubel met spiegel en verlichting en de aansluiting van de wasmachine. De badkamervloer is betegeld met een zwarte vloertegel.

Verkocht door WB Makelaars:Bankierbaan 260 Almere

Contact